Natuurlijk kun je door zelfstudie jezelf de theorie eigen maken. Dit kunt je doen via internet of door middel van een theorieboek. Verder zijn er ook verschillende app’s en websites voor op je mobiel die je helpen om de theorie onder de knie te krijgen. Bij het theorieboek krijg je een boek met 12 examens of je kiest voor een cd-rom met 10 examens. De theorieboeken kun je bij ons bestellen.

Hoewel veel leerlingen beginnen met zelfstudie, merken wij bij Autorijschool JR dat veel leerlingen behoefte hebben aan persoonlijke begeleiding bij het aanleren van de theorie. Dit kan bijvoorbeeld komen door dyslexie of doordat je moeite hebt met leren of begrijpen.

Soms zijn een paar lessen al voldoende.

Je hoeft er bij ons je deur niet voor uit want Autorijschool JR geeft individuele theorie aan huis in de eigen vertrouwde omgeving. Op deze manier is het mogelijk om in jouw eigen tempo genoeg kennis op te doen om het theorie-certificaat te kunnen behalen.

Het CBR biedt de mogelijkheid om een aangepast examen te doen. Dit examen is individueel en er is geen tijd aan gebonden, zodat je dus rustig over de vraag kan nadenken voordat je een antwoord geeft.

Neem contact met ons op en vraag naar jouw mogelijkheden.

 

Theorie vekabest